Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zombie Tower Defense stratégiai játék

A tower defense típusú játékok, a stratégiai játékok közé sorolhatóak. Ezekben a játékoban általábam egy adott területet kell védenünk. Még pedig úgy, hogy stratégialiag fontos helyekre kell kiettünk bizonyos tulajdonságú egységeket. Ezek az egységek különféle támadás típusokra képesek és mikor az ellenség a közelükbe ér, támadnak is. A zombie tower defense játék lényege is ez, és az ellenség a zombik! Jó szórakozást!

0 Tovább

Dark ranger

Az elfek, pontosabban a sötét elfek ijjásza vagy és a várat védet. A várra különféle erősségű egységek támadnak. Egyes egységeket egy lövéssel le tudsz teríteni, míg másokat több nyíl állít csak meg. Ne hagyd, hogy elérjék a falat! Az ellenség hullámokban támad, és két hullám között a megölt ellenségért kapott jutalmat különféle fegyverekre, és fejlesztésekre költheted. Fontos, hogy jó stratégiai érzékkel a megfelelő fejlesztéseket vedd meg, különben annyi!

0 Tovább
12
»

Stratégiai játékok

blogavatar

Milyen lehetett a világhódító Nagy Sándornak? Milyen lehet hadseregeket vezetni? A stratégiai játékok megadják neked erre a választ! Ezen a blogon olyan stratégiai játékok vannak összegyűjtve amiket én nagyon izgalmasnak és szórakoztatónak találtam. Vannak modern korban játszódó stratégiai játékok és vannak olyanok is amelyek inkább a régmúltba kalauzolnak el Titeket. Jó szórakozást hozzájuk!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek